|

Verwarming instructie-centrum marechaussee

Om een verwarming- en ventilatie installatie in een instructiecentrum voor marechaussee agenten te realiseren, werd een beroep gedaan op onze inventiviteit.

De opdrachtgever wenste een indirect gestookte luchtverhitter, maar vanwege de bestemming van het pand adviseerde onze technicus daar geen gebruik van te maken. Indirect gestookte luchtverhitters kenmerken zich namelijk door een hoge recirculatievoud met een grote worp, hetgeen het comfort niet ten goede komt en de vereiste maximale luchtsnelheid van 0.25 m/s overschrijdt.

Het was eveneens niet mogelijk radiatoren op hun gebruikelijke plaats te monteren vanwege nog te plaatsen trainingscellen en grote hoeveelheden glas van grond tot plafond. Vloerverwarming was ook geen optie omdat de vloer er al in lag.

Wij hebben gekozen voor het plaatsen van stralingspanelen hangend gemonteerd aan het plafond op ca. 3500mm hoogte, met inachtneming van een overheaddeur die erboven langs moest kunnen openen.

Wij vervingen verder de bestaande ketel door een kombi-ketel. Een grotere capaciteit was noodzakelijk vanwege de extra ventilatiecapatiteit en de te verwarmen begane grond. Voor de ventilatie plaatsen wij 2 stuks gebalanceerde ventilatie-units, elk met een capaciteit van 600m3.

Waarom Van der Vloed

Een klein werktuigbouwkundig installatiebedrijf met bevlogen experts. Sinds onze oprichting in 1884 is het onze permanente missie om klanten te ontzorgen, met persoonlijke aandacht als handelsmerk.

Gerelateerde projecten

Van der Vloed B.V.
Van der Vloed B.V.
Van der Vloed B.V.

Met groot enthousiasme werken we voor

Shell Aircraft Ltd
Jet Aviation
Rotterdam The Heague Airport
IBKW
Hotel Des Indes
VvE Diensten Nederland
Kolpa VVS Beheer
Tubus System
Golden Years
Temmink Bouwprojekten
Fortrus
Belfor Nederland
Air Products
Reclassering Nederland
Van den Herik Makelaars
RSM Tempelman
Aannemersbedrijf Van Alphen
AST Holland
Hanzevast real estate
Forteck Sloop en Infra
Woonhave beleggingen
Amstelius Vastgoed
CornDon Investments
BNP Paribas Real Estate
Office for Metropolitan Architecture
Nouryon
Schiphol Real Estate
Zijdenbos
Bosch Packaging
Topking
Uniper

Ook samenwerken?

Wij maken het onmogelijke mogelijk!