|

Solarset en PV Panelen in woonhuis Monster

Duurzame technische installatie in woonhuis Monster

Bij een woonhuis in Monster, leverden en brachten we een solarset aan ten behoeve van de warmwatervoorziening. We installeerden tevens 6 pv-panelen.

Ook interesse in verduurzaming maar nog geen trek in een all-electric warmtepompinstallatie? Geen zorgen. Van der Vloed heeft speciale verduurzamingspakketten voor de bestaande bouw. Informeer naar de mogelijkheden via 010 466 95 63 of info@vdvloed.nl

De jaarlijkse opbrengst van deze installatie is 3.4 gigajoule per jaar. Totaal warm tapwatergebruik per dag betreft 110 liter!

De installatie bestaat uit een zonneboilervat van 110 liter, een zonnecollector inclusief ballastrail en 6 stuks pv-panelen (1920 WP – wattpiek), inclusief omvormer en power optimizer. De panelen zijn gemonteerd in duale opstelling. Ook installeerden we een thermostatisch mengventiel in de warmwaterleiding van de ketel. Het boilervat werd op de bestaande koudwateraansluiting van de ketel in de schuur gemonteerd.

Geen warmtepomp maar toch stappen maken met verduurzaming? Van der Vloed heeft speciale verduurzamingspakketten voor bestaande bouw. Informeer via het contactformulier

Het installeren van de PV Panelen

De werkruimte in de schuur. Zonneboilervat, type Zentasol, 110 liter.


Dat wordt besparen!

Dat wordt besparen!