|

Loodgieterswerk

Lood gieten doet een loodgieter allang niet meer. Afgezien daarvan verrichten wij werkelijk alle denkbare lood-, zink- en dakwerken op en rondom het gebouw, alsmede de installatie, vervanging en aanpassing van gas- en waterleidingen, hemelwaterafvoeren en rioleringen. Ook voor complete badkamerrenovaties en verbouwingen inclusief levering en montage van apparatuur en sanitair bent u bij ons aan het goede adres.

Voor het beroemde Hotel Des Indes voerden wij het restauratiewerk aan het glas in lood, van de luifel en het zink- en loodwerk uit. Uiterst secuur en met aandacht voor kwaliteit.

Zoals bij elk van onze disciplines lopen onze activiteiten uiteen van klein naar groot. Of het nu gaat om het vervangen van een hemelwaterafvoer of om een complexe installatietechnische uitdaging, wij ontzorgen en leveren optimaal installatiewerk. Schoon, veilig en efficiënt.

Denk bij onze loodgieterswerkzaamheden aan:

  • Het plaatsen van gasleidingsystemen;
  • Hemelwaterafvoerwerk inclusief alle soorten dak- en leidingwerk, pompinstallaties en drainagesystemen;
  • Vuilwater af- en opvoerinstallaties (kunststof en gietijzer);
  • Drinkwaterinstallaties; kunststof en koper, warmwater- en hydrofoorinstallatie, brandslang haspels;
  • Sanitaire installaties.

Voor verschillende installaties bieden wij onderhoudscontracten, bijvoorbeeld met regelmatige inspectie/schoonmaak van goten en daken of inspectie en onderhoud van pompinstallaties. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier op deze site, mail naar info@vdvloed of bel ons op 010-466 95 63.

Recent nieuws