|

Informatieavond 03-06: Verwarm je huis met het Triple Solar PVT-systeem

Met het Triple Solar PVT-systeem kunnen wij je huis op een stille, efficiënte en duurzame manier verbeteren door speciale thermische zonnepanelen te combineren met een warmtepomp.

Wil jij meer weten over hoe het Triple Solar PVT-systeem werkt, hoe we het installeren en wat de voordelen zijn? Dan nodigen we je graag uit voor een informatieavond in Schiedam. Tijdens deze avond vertellen onze technische experts je alles wat je moet weten over het Triple Solar PVT-systeem: van de technische details tot het rendement op korte en lange termijn

We zullen ook de investering, vanaf ongeveer € 19.000, exclusief 21 % BTW en het rendement bespreken, en natuurlijk staan we open voor al je vragen over de installatie en werking van het systeem.

Deelname is vrijblijvend en de koffie is gratis, maar de plaatsen zijn wel beperkt. Meld je dus snel aan om verzekerd te zijn van een plekje. Aanmelden kan via dit e-mail adres: verduurzamen@vdvloed.nl.

Datum: 3 juni 2024
Tijd: 19:30 uur (ontvangst vanaf 19:15 uur)
Locatie: Van Heekstraat 41 te Schiedam

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze informatieavond en staan voor je klaar om je te begeleiden in jouw reis naar duurzaam wonen met het Triple Solar PVT-systeem.

Hopelijk tot 14 mei!

Recent nieuws