|

Van der Vloed sluit partnerschap met grootste duurzaamheidscentrum Europa ICDuBo

Het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen (ICDuBo) is een actieve community op het RSM-terrein die partijen verbindt die betrokken zijn bij duurzaam (her)ontwikkelen en beheren van vastgoed: van opdrachtgever tot toeleverancier en van overheid tot consument.

Wim van der Vloed presenteerde het bedrijf tijdens de themadag hybride warmtepompen op 11 januari 2020.

Missie

De vraag naar duurzaam aanbod activeren door het aanbod toegankelijk te maken. Een missie waar wij ons als werktuigbouwkundig installateur maar al te goed in kunnen vinden, reden genoeg ons aan te sluiten bij dit duurzaamheidscentrum. “Ons doel is daadwerkelijk concrete resultaten te boeken en de duurzame ambities van Nederland waar te maken. Als vooruitstrevende installateur is Van der Vloed Technische Installaties een waardevolle toevoeging aan ons partner netwerk.”, aldus Aart van der Wilt, expert duurzaam bouwen bij ICDuBo.

Minister Blok nam de vernieuwde Woon Wijzer Winkel officieel in gebruik, een initiatief van 14 gemeenten.

Rob Staakman, hoofd techniek bij Van der Vloed, ziet het partnerschap ook als een waardevol samenwerkingsverband. “Ik ben van mening dat zaken als voelen, zien en horen nog erg van belang zijn als het aankomt op innovatieve, duurzame oplossingen. Mensen moeten er een gevoel bij kunnen krijgen. Door de enorme showroom van 2500m2 van ICDuBo kunnen we aan die wens meer dan tegemoet komen.”

“Wat ik zo goed vind hieraan”, vult Piet Otte, uitvoerder bij Van der Vloed, nog aan “is dat vraag en aanbod actief bij elkaar worden gebracht. Denk aan congressen, evenementen en themabijeenkomsten. Dit leidt tot een kwalitatief hoogwaardig netwerk en interessante kennisdeling. Ik ben benieuwd wat we nog kunnen leren!”

Inkoopactie Warmtepompboiler

Regelmatig heeft ICDuBo inkoopacties samen met partners, dit keer met Vaillant en Van der Vloed Technische installaties. In samenwerking met Vaillant, bieden wij u de aroSTOR warmtepompboiler aan. Afhankelijk van uw warmwaterbehoefte, kunt u kiezen voor de 100 liter variant, of de 150 liter variant. Over het algemeen is 100 liter voldoende voor een tweepersoonshuishouden en 150 liter voldoet in de warmwaterbehoefte van een vierpersoonshuishouden. Er is EUR 650,- ISDE subsidie beschikbaar.

De warmtepompboiler kan naast de cv- ketel worden geplaatst, of indien u een elektrische boiler heeft, kan de warmtepompboiler deze vervangen. De warmtepompboiler maakt gebruik van de buitenlucht om het tapwater te verwarmen. Ook bij minimale temperaturen zoals ’s nachts, kan er warmte aan de buitenlucht worden onttrokken, zodat u ’s ochtends warm kunt douchen.

Wat kunt u besparen?

Bij vervanging van uw elektrische boiler door een warmtepompboiler, kunt u bij een tweepersoonshuishouden EUR 250,- per jaar besparen op elektra. Bij een vierpersoonshuishouden kan uw voordeel oplopen tot EUR 550,- per jaar.

Meedoen met de actie

ga naar woonwijzerwinkel.nl/inkoopwarmtepompboiler en volg de stappen. Inschrijven kan tot 31 maart 2020.

Recent nieuws