|

Blijvend installatieprobleem

Komt niemand er meer uit? En het nu echt zat? Wij zijn gespecialiseerd in echte installatietechnische uitdagingen. Al meer dan 130 jaar.

Vier van de vijf dagen is het werk standaard, soms wat saai zelfs. Maar die vijfde dag maakt alles goed. Dan lossen we een probleem op dat onmogelijk leek. – Wim van der Vloed

Vaak hebben in een gebouwcomplex meerdere installateurs gewerkt. Een gevolg kan bijvoorbeeld zijn, dat afvoeren van verschillende flats op uiteenlopende manieren aan de centrale afvoer zijn bevestigd en dit op een manier die niet klopt of niet mag. Vaak ontbreken dan ook nog eens de tekeningen van de installaties, zodat geen enkele partij het overzicht meer heeft. En dan is er opeens een probleem, en niemand komt er meer uit.

That’s where we come in

Wij zijn gespecialiseerd in uitdagingen. Echte uitdagingen. Al meer dan 130 jaar bijten wij ons vast in dergelijke situaties. Zoals Wim van der Vloed het zegt: ‘‘Vier van de vijf dagen is het werk standaard, soms wat saai zelfs. Maar die vijfde dag maakt alles goed. Dan lossen we een probleem op dat onmogelijk leek.’’

Specifieke expertise

Wij hebben in de loop van de jaren de specifieke expertise opgebouwd om in zulke situaties overzicht te creëren: controleren, inmeten, tekenen en rekenen. De uitkomst is allereerst een rapport, waarin wordt opgenomen:

  • een beschrijving en analyse van de tekortkomingen
  • een tekening van de actuele situatie
  • een berekening van de kosten van de verbeteringen, die nodig zijn om de installatie up to date te maken
  • een stappenplan voor de verbeteringen
  • een tekening van de wenselijke situatie

Wij voegen daar direct een offerte bij voor het geval dat u het aan ons gunt om de aanbevolen werkzaamheden uit te voeren. Het staat u evenwel volledig vrij om een andere installateur te kiezen.

Kosten rapport in mindering op werk bij gunning

Geeft u de opdracht aan ons dan brengen wij gewoonlijk de helft van wat u ons betaalde voor het integratie-rapport in mindering op de rekening voor de uitvoeringswerkzaamheden.

Van der Vloed is al lange tijd onze huisinstallateur, wij ervaren hen als een toegankelijke en betrouwbare partner. Onlangs hebben wij van der Vloed nog gevraagd om mee te denken over onze wielwasinstallaties, om de elektrische aansluiting gebruiksvriendelijker te maken. Geen probleem, met een prima eindresultaat. Slim bedacht en goed uitgevoerd. Hiermee waren niet alleen wij, maar ook onze klanten geholpen. – AST Holland B.V.

Recent nieuws