Verwarming

Offerte of meer informatie?

Gebruik dit contactformulier

Bel of mail
T 010 466 95 63
E info@vdvloed.nl

Of kom bij ons langs
Bezoekadres + routeplanner

Ons werkterrein op gebied van verwarming varieert van het plaatsen of vervangen van cv-ketels tot het ontwerpen en installeren van op maat gemaakte installaties op grond van een specifiek programma van eisen, uiteraard geheel in overeenstemming met alle normen en voorschriften van de fabrikant.

cv-installatie
Naar een CV installatie wilt u het liefst geen omkijken hebben. En wat ons betreft blijft dat zo. Wij nemen graag uw zorgen uit handen door de centrale verwarming te plaatsen en vervolgens ook te onderhouden. Niets is zo vervelend als wanneer u middenin de winter met een kapotte CV installatie komt te zitten. Dan is het een prettige gedachte dat wij u niet in de kou laten staan en onze monteur snel bij u is. Op de service en betrouwbaarheid van Van der Vloed mag u te allen tijde een beroep doen.

We plaatsen zowel CV ketels als radiatoren. Die laatste kunnen we zelfs op maat maken, als u bijvoorbeeld niet in een omgeving met standaard afmetingen werkt. Dat er ook op grote schaal een beroep op ons wordt gedaan, bewijst wel dat onze deskundigheid op dit gebied zeer wordt gewaardeerd. Met het afsluiten van een service-contract garanderen wij u een jarenlang plezier van uw CV installatie.

Behaaglijk warm met een CV installatie van Van der Vloed
Onze deskundige medewerkers vertellen u met alle plezier meer over de mogelijkheden van een centrale verwarmingsinstallatie. U kunt via de contactgegevens links met één van hen contact opnemen.


Duurzame techniek

Wij zijn in staat met onze samenwerkingspartners uw complete technische installatie te verduurzamen. Lees hier meer. Lees verder

Blijvend installatie probleem?

Komt niemand er meer uit? En het nu echt helemaal zat? Wij zijn gespecialiseerd in échte installatietechnische uitdagingen. Lees verder
style element