Werken bij ons.

Temperatuur, luchtkwaliteit, drink- en afvalwater, gas en andere energie-bronnen hangen nauw met elkaar samen als het aankomt op aangenaam wonen of een duurzaam en prettig (werk)klimaat. Als multidisciplinaire dienstverlener zijn wij al 130 jaar de betrouwbare schakel tussen al deze belangrijke facetten.

Vragen? Bel of mail
T 010 466 95 63
E info@vdvloed.nl

Bezoekadres & routeplanner

Contactformulier

In ons bedrijf houden we van korte lijnen en zijn we trots op onze platte organisatiestructuur. Dit geeft ons de mogelijkheid snel in te spelen op veranderingen en flexibel tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten. Het betekent tegelijkertijd dat iedereen in het bedrijf zijn eigen verantwoordelijkheid moet kennen én nemen. Wie deze verantwoordelijkheid aan kan, mag bij ons rekenen op een fijne baan met leuke collega's en een goed carrièreperspectief.

Van der Vloed Technische Installaties heeft momenteel 2 vacatures

Werkvoorbereider

Van der Vloed Technische installaties zoekt op korte termijn een enthousiaste werkvoorbereider

Lees meer »

Monteur loodgieter/cv

Wij zoeken een monteur die op zelfstandige basis montage werkzaamheden kan uitvoeren (alle voorkomende loodgieters- en cv werkzaamheden), die bij voorkeur zinkwerk beheerst en bekend is met het spiegelassen van PE leidingen.

Lees meer »

Service- onderhoudsmonteur

Wij zoeken een service- en onderhoudsmonteur die op zelfstandige basis onderhoudswerkzaamheden kan uitvoeren alsmede storingen aan installaties kan verhelpen.

Lees meer »


Duurzame techniek

Wij zijn in staat met onze samenwerkingspartners uw complete technische installatie te verduurzamen. Lees hier meer. Lees verder

Blijvend installatie probleem?

Komt niemand er meer uit? En het nu echt helemaal zat? Wij zijn gespecialiseerd in échte installatietechnische uitdagingen. Lees verder
style element