Opdrachtgevers

Maar wát trots zijn wij op neven-staande opdrachtgevers. Stuk voor stuk halen wij voor hen alles uit de techniek. En hoe. Er is geen installatie waarop niet ons hele gewicht rust.

Ook samenwerken?

Bel of mail
T 010 466 95 63
E info@vdvloed.nl

Of kom langs
Bezoekadres + routeplanner

OMA Rotterdam

Rem Koolhaas zijn Office for Metropolitan Architecture in Rotterdam. OMA onderhoudt een internationale praktijk met kantoren in o.a. Rotterdam, New York, Beijing, Hong Kong.

BNP Paribas Real Estate Advisory

De Nederlandse Property Development tak van BNP Paribas.

Rotterdam The Hague Airport

Het tweede regionale vliegveld van Nederland gemeten naar het aantal reizigers (1.1 miljoen +).
Het ligt in de Zestienhovensepolder, net ten noorden van Rotterdam.

Hotel Des Indes Den Haag

Het legendarische hotel in Den Haag dat door de jaren heen vele beroemdheden heeft verwelkomd. Dit 5-sterren hotel is met zijn gele gevel onderdeel geworden van de geschiedenis van Den Haag.

VvE Diensten Nederland

Als één van de grootste VvE beheerders van Nederland verstaat VvE Diensten Nederland dit vak als geen ander.

KLM Jet Center Rotterdam Airport

Het KLM Jet Center is speciaal gericht op de afhandeling van particulier zakelijke vluchten en regeringsvluchten. Het KLM Jet Center beschikt over meerdere luxe lounges en eigen parkeerfaciliteiten, zowel voor voertuigen als voor vliegtuigen.

VvE De Hoge Erasmus

Dit 93 meter hoge - skyline bepalende - gebouw in Rotterdam, bestaat uit 6000 m² kantoren in de rechthoekige onderbouw, 68 luxe appartementen in de toren en 360 parkeerplaatsen in een apart bouwdeel.

Shell Aircraft International Rotterdam

Shell Aircraft International is de bedrijfsluchtvaart-maatschappij van de oliemaatschappij Royal Dutch Shell. De vloot bestaat uit zes vliegtuigen variërend van zakenjets tot passagiersvoertuigen voor ongeveer achtenzeventig personen.

CornDon Investments Vastgoeddivisie

CornDon Investments heeft een actieve vastgoed-divisie, die zich bezighoudt met het exploiteren en beheren van vastgoed. Het betreft vastgoed dat zij zelfstandig of met partners in eigendom hebben, of het beheer van vastgoed voor derden.

Bouwservice Buskoop BV

Bouwservice Buskoop B.V. is opgericht in 1989 en in 25 jaar tijd uitgegroeid tot een bedrijf met momenteel ongeveer 45 medewerkers. Met kwaliteit als gereedschap binnen een financieel realistisch concept.

Stichting Humanitas

Actief in de regio Rotterdam op gebied van ouderenzorg en -huisvesting en maatschappelijke dienstverlening. De huidige Stichting Humanitas ontstond in 2008 door een fusie van Stichting Humanitas Thuiszorg en Maatschappelijke Dienstverlening.

Amstelius Vastgoed

Amstelius vastgoed is al vele jaren actief in de vastgoedsector. Samen met een team van gemotiveerde medewerkers zetten zij zich dagelijks in om vastgoed effectief te exploiteren, managen en (her)ontwikkelen.

Woonstad Rotterdam

Woonstad Rotterdam is een echte (Rotterdamse) stadscorporatie ontstaan uit een fusie tussen de Nieuwe Unie en Woningbedrijf Rotterdam. Woonstad beheert ca. 48.000 woningen en 1.500 bedrijfsruimten in Rotterdam.

Woonhave beleggingen

Woonhave is een samenwerking tussen Aevitas Property Partners en de Nederlandse partners in Woonhave. Aevitas belegt wereldwijd pensioengelden in onroerend goed.

Forteck Sloop en Infra B.V.

Forteck Sloop en Infra B.V. is een fusie van Aannemingsbedrijf Van Eck uit Den Haag en Aannemingsbedrijf J. Bruins en Zoon uit Rotterdam. Met in totaal 50 medewerkers realiseren ze projecten in de industrie en de private sector.

Parc Makelaars

Ooit begonnen op de Heemraadssingel is Parc Makelaars - Specialist in bedrijfsmatig onroerend goed - inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend makelaarskantoor.

Vastgoedonderneming Vesteda

Vesteda ontwikkelt, verhuurt, beheert en verkoopt woningen en woonconcepten. De meeste woningen die ze ontwikkelen zijn voor een eigen woning-beleggingsfonds, dat zo'n 26.000 woningen bevat met een waarde van circa 4,5 miljard euro.

Hanzevast real estate

De kernactiviteiten van Hanzevast real estate omvatten het aankopen, het beheren en het verhuren van vastgoed. Hanzevast beheert 100+ kantoorgebouwen.

Ingenieursbureau gemeentewerken Rdam

Het Ingenieursbureau van Gemeentewerken Rotterdam realiseert voor Rotterdam en Rotterdammers uitdagende projecten op het gebied van infrastructuur, civiele techniek en milieu.

Vermeyden Wijnen en Delicatessen

Het fenomeen in Rotterdam. Een winkel vol in- en uitheemse heerlijkheden als kaas, vleeswaren, olie, pasta, koffie, thee, gedroogde vruchten, noten, chocolade en wijnen die sinds 2009 het predicaat Hofleverancier mag voeren.

AST Holland B.V.

Als marktleider in Nederland beschikt AST over veel kennis en ervaring van de astbestverwijderende industrie. Het in kaart brengen van risico’s (de RI&E), het voorkomen daarvan of het beschermen van de mens daartegen is voor AST dagelijks werk. Ook buiten asbest.

A. Hak Vastgoed B.V.

A. Hak B.V. heeft haar activiteiten gebundeld in vier divisies: Infranet, Leidingbouw, Industrie en International. Hak Beheer richt zich onder andere op bovengrondse werktuigbouwkundige- en elektro-technische installaties.

Bureau K - Architecture & Interior Design

Het architectenbureau van de gerenommeerde architect Jan Kooijman.

Ooms Makelaardij regio Rotterdam

Ooms is een solide en integere dienstverlener op gebied van woningmakelaardij, commercieel vastgoed, financieel advies en taxaties. Het is hun ambitie de meest klantgerichte en vooruitstrevende allround dienstverlener te zijn in de regio’s waarin ze opereren.

Aannemersbedrijf Van Alphen B.V.

Sinds 2008 bestaat de Van Alphen Groep uit verschillende bouwbedrijven met een gespecialiseerde achtergrond en een organisatie die opdrachtgevers (inpandig) facilitair ondersteunt.

RSM Tempelman

RSM Tempelman is een Rotterdams kantoor van registeraccountants en belastingadviseurs. De Rotterdamse no-nonsense mentaliteit "mouwen opstropen en gáán" is typerend voor hun wijze van werken.

Van den Herik Makelaars B.V.

Van Den Herik Makelaars – actief in heel Nederland - biedt kwalitatief hoogstaande dienstverlening op gebied van bedrijfs onroerend goed, taxaties, verhuur en verkoop van woningen.

Reclassering Nederland

Reclassering Nederland begeleidt verdachten en veroordeelden vanaf de arrestatie tot na de vrijlating.

Air Products and Chemicals, Inc

Met ongeveer 16.000 werknemers en activiteiten in 50 landen, werkt Air Products voor klanten uit de meest uiteenlopende industrieën van voedingsmiddelen en dranken tot medisch, energie en transport.

BELFOR Nederland B.V.

BELFOR is wereldwijd dé leidende dienstverlener rondom calamiteiten. Met meer dan 7.000 medewerkers verspreid over meer dan 300 vestigingen in 28 landen biedt Belfor gedupeerden professionele hulp en bijstand vóór, tijdens en na een calamiteit, groot of klein.

Fortrus

Fortrus is dé strategische partner voor het beheer en onderhoud van vastgoedobjecten. Met het beheer van 6.000 vastgoedobjecten, waaronder kantoorpanden, winkelcentra, luchthavens, logistieke centra en 3.500 woningen, is Fortrus toonaangevend in de markt.

Temmink Bouwprojekten

De variëteit aan vakkundige professionals maakt Temmink tot de ideale partner voor turn-key bouwprojecten, nieuwbouw, verbouw, renovatie, service, onderhoud en storingen. Temmink heeft een sterke focus op CO2-reductie, innovatie, duurzaamheid, kennisverbreding en talentontwikkeling.

Apleona GVA B.V. (voorheen Bilfinger)

Apleona GVA B.V. - voorheen Bilfinger Real Estate BV - is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf met een uitzonderlijk breed scala aan diensten onder de paraplu van één sterk merk.

Golden Years

Golden Years hanteert een uniek wonen met zorg concept voor ouderen, op exclusief niveau, maar toch bereikbaar voor een brede groep mensen.

Ahrend

Ahrend heeft passie voor totaalinrichten; het creëren van inspirerende werkomgevingen waar je energie van krijgt. Of het nu gaat om het inrichten van werkplekken, ontvangst- of vergaderruimtes; Ahrend denkt mee.

Tubus System

Tubus System BV is een volledige dochteronderneming van Tubus System International AB uit Zweden, en het enige bedrijf in Nederland dat Tubus System uitvoert. Het bedrijf is in 1998 opgericht in Zweden en in 2009 gestart in Nederland.

Kolpa VVS Beheer BV

Kolpa V.V.S. Beheer B.V. is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Beheer V.V.S. en het bekende Rotterdamse makelaarskantoor Kolpa, en heeft in deze hoedanigheid al meer dan 40 jaar ervaring in het beheren van vastgoed voor derden.


Duurzame techniek

Wij zijn in staat met onze samenwerkingspartners uw complete technische installatie te verduurzamen. Lees hier meer. Lees verder

Blijvend installatie probleem?

Komt niemand er meer uit? En het nu echt helemaal zat? Wij zijn gespecialiseerd in échte installatietechnische uitdagingen. Lees verder
style element