Luchtbehandelingsinstallatie

Hoe en waar u ook woont, werkt en recreëert, u wilt te allen tijde gezonde frisse lucht kunnen inademen. Wij zorgen daarvoor, door met behulp van mechanische ventilatie schadelijke stoffen, bacteriën, pollen en geuren te verwijderen.

DIRECT CONTACT

Gebruik dit contactformulier


Bel of mail
T 010 466 95 63
E info@vdvloed.nl

Of kom langs
Bezoekadres + routeplanner

Luchtbehandelingsinstallatie
Een goed binnenklimaat in huis of op kantoor is zeer belangrijk. U wilt tenslotte altijd frisse lucht in kunnen ademen. Bedompte zuurstof komt uw productiviteit nou eenmaal niet ten goede. Bovendien kan het ten koste gaan van de kwaliteit van machines, meubels en instrumenten. Bij 'Van der Vloed technische installaties' onderkennen we het belang van een goede luchtbehandelingsinstallatie. Wij zorgen voor schone lucht door schadelijke stoffen, bacteriën, pollen en geuren met behulp van mechanische ventilatie af te voeren.

Een luchtbehandelingsinstallatie kan zich bij ons beperken tot het mechanisch ventileren van woningen. Maar we hebben ook op maat gemaakte professionele installaties voor de toepassing van warmteterugwinning, reiniging, be- of ontvochtiging en verwarming of koeling van lucht. De toepassingen zijn heel divers: luchtbevochtiging vindt u in bijvoorbeeld drukkerijen en kantoorpanden, luchtontvochtiging in huizen en kantoren en ionisatie-luchtreiniging in cafés, restaurants en sportscholen. In het laatste geval zorgt de luchtbehandelingsinstallatie ervoor dat schadelijke bestanddelen in de ruimte direct worden afgebroken.

Energiebesparend en milieubewust bezig zijn
Van der Vloed plaatste al een luchtbehandelingsinstallatie op menig kantoorgebouw. We maakten ook een mobiele luchtbehandelingskast voor het drogen van grote onderdelen op locatie. Het is slechts één van de specialismen waar dit Rotterdamse en later Schiedamse familiebedrijf uit 1884 groot mee is geworden. Zonder daarbij ook onpersoonlijk te worden. Van der Vloed hecht aan een open, rechtstreekse communicatie met zijn klanten. We hebben hart voor onze producten en diensten. Dat beperkt zich niet alleen tot het plaatsen van de luchtbehandelingsinstallatie of airconditioning. Wij geloven in maatschappelijk ondernemen en zijn voortdurend bezig om ideeën te ontwikkelen, die een bijdrage leveren aan energiebesparing en milieubewustzijn.

Onze werkzaamheden
Deze variëren van het mechanisch ventileren van woningen tot 'tailor made' installaties voor professionele toepassing met warmteterugwinning, reiniging, be-/ontvochtiging en verwarming of koeling van lucht.

Luchtbevochtiging (drukkerijen, kantoorpanden ed.)
Te droge lucht kan klachten veroorzaken aan luchtwegen en ogen. Bovendien heeft het woon- of werkcomfort eronder te lijden en kan het van invloed zijn op machines, meubels en instrumenten. Luchtbevochtigers brengen de relatieve luchtvochtigheid op een vast gereguleerd niveau.

Luchtontvochtiging (woonhuizen, kantoren, utiliteit ed.)
Een hoge luchtvochtigheidsgraad stimuleert schimmels en ongedierte en is slecht voor de gezondheid. Een luchtontvochtiger filtert, koelt en/of verwarmt de lucht.

Ionisatie-luchtreiniging (cafés, restaurants, sportscholen ed.)
Ionisatie zorgt voor zuivering van de lucht met behulp van positieve waterstof- en negatieve zuurstofionen. Schadelijke bestanddelen (huisstofmijt, virussen, schimmels ed.) worden direct in de ruimte afgebroken of gedeactiveerd.

Warmteterugwinning (WTW)(woonhuizen, kantoren, utiliteit ed.)
Een WTW-unit (energiebesparend ventilatiesysteem) zorgt dat de warmte van een pand niet verloren gaat bij het ventileren, maar wordt 'teruggewonnen' om de toegevoerde gefilterde verse buitenlucht te verwarmen.

Ventilatie-installaties(woonhuizen, kleine utiliteit)
Oplossingen voor zowel mechanische ventilatie of gebalanceerde ventilatie, waarbij verse buitenlucht wordt verwarmd.

Complete luchtbehandelingskasten(kantoren/utiliteit)
Voor het filteren, verwarmen en bevochtigen van ventilatielucht met of zonder warmteterugwinning (WTW).

Wilt u een luchtbehandelingsinstallatie van Van der Vloed?
Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de technische installaties die Van der Vloed maakt en plaatst. Als u geïnteresseerd bent, dan kunt u via dit formulier contact opnemen.

Of bel meteen met een van onze experts: 010 466 95 63.


Duurzame techniek

Wij zijn in staat met onze samenwerkingspartners uw complete technische installatie te verduurzamen. Lees hier meer. Lees verder

Blijvend installatie probleem?

Komt niemand er meer uit? En het nu echt helemaal zat? Wij zijn gespecialiseerd in échte installatietechnische uitdagingen. Lees verder
style element