Loodgieterswerk

DIRECT CONTACT

Gebruik dit contactformulier


Bel of mail
T 010 466 95 63
E info@vdvloed.nl

Of kom langs
Bezoekadres + routeplanner

Lood gieten doet een loodgieter allang niet meer. Afgezien daarvan verrichten wij werkelijk alle denkbare lood-, zink- en dakwerken op en rondom het gebouw, alsmede de installatie, vervanging en aanpassing van gas- en waterleidingen, hemelwaterafvoeren en rioleringen. Ook voor complete badkamerrenovaties en verbouwingen inclusief levering en montage van apparatuur en sanitair bent u bij ons aan het goede adres.

Zoals bij elk van onze disciplines lopen onze activiteiten uiteen van klein naar groot.
Of het nu gaat om het vervangen van een hemelwaterafvoer of om een complexe installatietechnische uitdaging, wij ontzorgen en leveren optimaal installatiewerk. Schoon, veilig en efficiënt.

Denk bij onze loodgieterswerkzaamheden aan het plaatsen van gasleidingsystemen, hemelwaterafvoerwerk (inclusief alle soorten dak- en leidingwerk, pompinstallaties en drainagesystemen), vuilwater af- en opvoerinstallaties (kunststof en gietijzer), drinkwaterinstallaties (kunststof en koper, warmwater- en hydrofoorinstallaties, brandslanghaspels) en sanitaire installaties.

Voor verschillende installaties bieden wij onderhoudscontracten, bijvoorbeeld met regelmatige inspectie/schoonmaak van goten en daken of inspectie en onderhoud van pompinstallaties.

Offerte of meer informatie?
Gebruik dit contactformulier of bel meteen een van onze experts: 010 466 95 63.


Duurzame techniek

Wij zijn in staat met onze samenwerkingspartners uw complete technische installatie te verduurzamen. Lees hier meer. Lees verder

Blijvend installatie probleem?

Komt niemand er meer uit? En het nu echt helemaal zat? Wij zijn gespecialiseerd in échte installatietechnische uitdagingen. Lees verder
style element