Disclaimer

Dank voor uw bezoek aan de website van Technisch Installatiebedrijf van der Vloed B.V. Deze website is eigendom van van der Vloed B.V. ingeschreven onder KvK nummer 24267428.

Met de toegang tot en het gebruik van deze website stemt u als gebruiker in met de algemene verkoop-, levering- en betalingsvoorwaarden van Van der Vloed B.V. Deze zijn te vinden als download onderaan deze website.

Van der Vloed B.V. draagt zorg voor de correctheid van de inhoud van zijn website.
Niettemin kan van der Vloed B.V. geen garantie geven met betrekking tot volledigheid, juistheid of nauwkeurigheid van de inhoud van deze website.

Van der Vloed B.V. collecteert geen persoonlijke data van u, tenzij u deze vrijwillig en door eigen invoer verstrekt.

Van der Vloed B.V. is niet aansprakelijk voor schade, hoe dan ook ontstaan, welke voortvloeit uit het verkrijgen of niet verkrijgen van toegang tot deze website.

U heeft van Van der Vloed B.V. geen recht om kopieën van deze website voor persoonlijke doeleinden te gebruiken, te bewaren of te reproduceren.

De grafische vormgeving, inclusief foto’s, op deze site mag onder geen enkele voorwaarde worden verveelvoudigd.

In geen enkel geval kunnen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website (van welke aard dan ook). Van der Vloed B.V. behoudt zich te allen tijde het recht voor de informatie op deze website te verbeteren of anderszins te wijzigen.

Mocht u onverhoopt onvolledigheden constateren op deze website, dan stellen wij het op prijs als u deze aan ons doorgeeft via het contactformulier.


Duurzame techniek

Wij zijn in staat met onze samenwerkingspartners uw complete technische installatie te verduurzamen. Lees hier meer. Lees verder

Blijvend installatie probleem?

Komt niemand er meer uit? En het nu echt helemaal zat? Wij zijn gespecialiseerd in échte installatietechnische uitdagingen. Lees verder
style element