Cultuurmanifest.

Een blik achter de schermen op hoe we werken en wat we geloven.
Een aantal gemeenschappelijke overtuigingen, waarden en praktijken.

Samenwerken?

Bel of mail
T 010 466 95 63
E info@vdvloed.nl

Of kom bij ons langs
Bezoekadres + routeplanner

Techniek, nobel werk.
Techniek, men neemt het vaak voor lief. Het zit vrijwel altijd verstopt achter muren, boven plafonds of in ruimtes of verdiepingen waar nooit iemand komt. Weinigen realiseren zich bloot te staan aan deze 'onzichtbare' steun in de rug. Maar hoe onzichtbaar ook, techniek brengt de samenleving naar een hoger niveau. Wij blijven ons ervan bewust dat ons handelen – iedere dag – mede invloed uitoefent op het wel en wee van anderen. Er is geen installatie waarop niet ons hele gewicht rust.

De klant, niet de concurrent.
'Wij regelen het wel'. Vier woorden die op zichzelf weinig zeggen, maar tegelijk enorme impact hebben. Wij begrijpen dat in de kou zitten of water uit het plafond niet leuk is, dat je daardoor geïrriteerd kunt raken. Dan kunnen deze woorden geruststellen. De druk eraf halen. Ze kunnen het verschil betekenen tussen een plasje water opdweilen of een gigantische schade opnemen. Als installateur zijn we er om te helpen, het liefst meteen.

Impact op kleine schaal. Sinds 1884.
Al meer dan 130 jaar hebben wij impact op kleine schaal, omdat het daar ertoe doet. Door lokaal een verschil te maken ontstaat de grotere verandering. We blijven altijd op zoek naar avontuur en hebben plezier in het verkennen van nieuwe mogelijkheden. Door de vrijheid creatief te zijn in onze oplossingen, zorgen we voor ons eigen succes.

Gezond verstand, vertrouw het.
Wij verstaan onder gezond verstand: De dingen doen zoals het hoort. Dat wil zeggen; de belangen van het team boven die van jezelf stellen, de belangen van het bedrijf boven die van het team stellen en de belangen van de klant boven die van het bedrijf stellen. Wij begrijpen dat handelen in belang van de klant ook in ons belang is op lange termijn.

Duurzame samenleving, sta ervoor.
In de jaren tachtig ontstaat het begrip dat onze planeet niet ongestraft gebruikt kan worden. Geen roofbouw maar rentmeesterschap dient betracht te worden. De gedachte achter de circulaire economie – herbruikbaarheid van producten en grondstoffen maximaliseren en waardevernietiging minimaliseren - is onlosmakelijk verbonden met onze eigen positie in de samenleving.

Hard werken, onwrikbare volharding.
Het gewoon goed willen doen klinkt weliswaar als een open deur, maar niets is minder waar. Het draait om details. Het sámen goed willen doen. Elkaar even helpen als het tegenzit. Dat is niet alleen bevredigend, het geeft ons gezicht. Wanneer je het goed doet, wordt het namelijk doorverteld. Onvermijdelijk.


Duurzame techniek

Wij zijn in staat met onze samenwerkingspartners uw complete technische installatie te verduurzamen. Lees hier meer. Lees verder

Blijvend installatie probleem?

Komt niemand er meer uit? En het nu echt helemaal zat? Wij zijn gespecialiseerd in échte installatietechnische uitdagingen. Lees verder
style element