Airco installatie

Wij installeren airconditioning-systemen, variërend van kleine installaties voor (delen van) kantoren of woningen tot krachtige oplossingen voor industriële toepassingen.

DIRECT CONTACT

Gebruik dit contactformulier


Bel of mail
T 010 466 95 63
E info@vdvloed.nl

Of kom langs
Bezoekadres + routeplanner

Airco installatie
Niets is zo fijn dan tijdens een snikhete zomer te kunnen werken, wonen en slapen in heerlijk verkoelde ruimtes. Een goede airco installatie is daarbij een must. Van der Vloed in Schiedam is hierin gespecialiseerd. We adviseren u bij de keuze van een airco installatie, plaatsen deze en verzorgen daarna ook de service en het onderhoud. Van woonkamers tot industriële gebouwen; de specialisten van ons bedrijf installeren bij u het juiste koelsysteem. Wij zoeken altijd naar de meest compacte, gebruiksvriendelijke en geruisarme oplossing. Bij huizen worden meestal 'split units' geplaatst: een airco installatie die bestaat uit een buiten-en een binnenunit waarbij kleinere ruimtes kunnen worden gekoeld, ontvochtigd, geventileerd en desnoods ook verwarmd.

Voor grotere vertrekken als kantoren zijn 'multi-split units' aan te bevelen. Daarbij is één buitenunit aangesloten op meerdere binnenunits, die overigens wel afzonderlijk van elkaar te bedienen zijn. In grote bedrijfspanden worden vaak koudwatersystemen toegepast. Ook hierbij worden diverse binnenunits op gang geholpen door één buitenunit. Van der Vloed levert eveneens een mobiele airco installatie.

Voor een airco installatie gaat u naar Van der Vloed
Maak een afspraak met een van onze deskundige medewerkers. We bespreken graag al uw wensen en leggen alle bijbehorende mogelijkheden uit. Wij zoeken altijd naar de meest compacte, gebruiksvriendelijke en geruisarme oplossing. Naast advies bij de keuze van het juiste systeem, staan wij uiteraard paraat voor installatie, service en onderhoud.

Een echt familiebedrijf
We zijn een echt familiebedrijf dat al 130 jaar bestaat. Bij Van der Vloed staan kwaliteit, flexibiliteit en snelle service hoog in het vaandel. We doen wat we beloven en ook nog eens tegen heel aantrekkelijke tarieven. Laat u door ons vrijblijvend informeren over servicecontracten voor jaarlijks onderhoud aan installaties voor koeling, verwarming en ventilatie. We zijn daarnaast op meerdere terreinen actief. Behalve voor airconditioning kunt u bij Van der Vloed ook terecht voor onder meer dak- en gevelwerk en luchtbehandeling. Bij problemen staat er binnen de kortste keren een monteur bij u voor de deur.

Kleine ruimten (woonkamers, slaapkamers etc.)
Bij woningen wordt veelal gewerkt met zgn. 'split units': een buiten- en een binnenunit met koelgas als medium, waarmee relatief kleine ruimten kunnen worden gekoeld, ontvochtigd, geventileerd maar ook verwarmd.

Middelgrote ruimten(kantoren, praktijkruimtes, wachtkamers etc.)
Voor grotere ruimten of het gelijktijdig koelen (of verwarmen) van meerdere vertrekken, zijn 'multi-split units' zeer geschikt. Eén buitenunit wordt aangesloten op meerdere binnenunits die afzonderlijk van elkaar regelbaar zijn.

Utiliteit(kantoor-, bedrijfs- en industriële gebouwen)
Voor deze toepassingen wordt doorgaans gebruik gemaakt van koudwatersystemen. Hier fungeert, in plaats van koelgas, het gekoelde water als medium om met één buitenunit meerdere binnenunits te laten functioneren. Deze binnenunits kunnen desgewenst ook ontvochtigen, reinigen en ventileren, en zijn individueel regelbaar.

Mobiele airco
Wij leveren ook mobiele airco-systemen. Deze bestaan doorgaans uit één binnen- en één buitendeel, verbonden door flexibele koelleidingen. Bij sommige typen zijn beide delen geïntegreerd en wordt warme lucht, door middel van een slang, naar buiten geblazen. Deze systemen kunnen ook worden gebruikt om de lucht te ontvochtigen. Het condenswater wordt in een bak opgevangen en naar buiten afgevoerd. Verschillende modellen kunnen ook verwarmen.

Offerte of meer informatie?
Gebruik dit contactformulier of bel meteen een van onze experts: 010 466 95 63.


Duurzame techniek

Wij zijn in staat met onze samenwerkingspartners uw complete technische installatie te verduurzamen. Lees hier meer. Lees verder

Blijvend installatie probleem?

Komt niemand er meer uit? En het nu echt helemaal zat? Wij zijn gespecialiseerd in échte installatietechnische uitdagingen. Lees verder
style element